Projectsupport

Bouwplanning

Plannen is vooruitdenken. Een bouwplanning bewaakt de voortgang van ieder bouwproject in tijd, productie en geld. Het stemt afspraken, leveringen, werkzaamheden en processen af voor een optimaal verloop van het bouwproces.

Een bouwplanning maken is belangrijk werk en noodzakelijk voor het technisch en winstgevend organiseren van een bouwproject. Dit is voor alle betrokken partijen een grafische prognose weergave van voortgang werkzaamheden in productie en tijd.

Een juiste planning kan kostenbesparend werken.

Onze specialisten hebben ruime ervaring met het opstellen van een juiste planning.

Plan van Aanpak

In de bouwsector worden nieuwe aanbestedingsprocedures gevolgd. DB, DBFM, PPS, EMVI zijn aanbestedingsvormen waar de bouwsector steeds vaker mee te maken krijgt.

Niet de alleen de inschrijvingsprijs, maar de meerwaarde die wordt aangeboden is doorslaggevend voor een succesvolle aanbesteding. Om in aanmerking te komen voor de gunning van een project vraagt de opdrachtgever om een technisch overtuigend plan van aanpak, dat naadloos aansluit op de vraagstelling en ook nog eens prettig leesbaar is voor de beoordelaars.

De plan schrijvers van Metron ……………..

Werkvoorbereiding

De opdracht is verstrekt, de prijs is bekend maar hoe nu verder. Het project gaat de werkvoorbereidingsfase in, maar u hebt niet voldoende capaciteit om dit zelf in uw organisatie uit te voeren.

Metron kan voor u de werkvoorbereiding uitvoeren als verlengstuk van uw organisatie. Onze specialisten zijn als ondersteuning inzetbaar voor een gedeelte van de werkvoorbereiding, maar ook zelfstandig voor gehele projecten.
Voor de volgende taken zijn de specialisten van Metron inzetbaar:

  • Spiegelen van onderaannemer/leverancier offertes ten behoeve van inkoop
  • Controleren van werktekeningen van onderaannemers/leveranciers en de werktekeningen zelf of laten aanpassen
  • Opstellen van een projectplanning
  • Assisteren bij inkoop van onderaannemers/leveranciers
  • Administratie van het bouwproject bijhouden

Tekenwerk

Bouwkundig tekenwerk
Metron verzorgt bouwkundig tekenwerk voor architecten, ontwerpers, aannemers, ontwikkelaars en overheid. Een schets wordt door ons bouwkundig tekenbureau omgezet in gedetailleerde bouwkundige tekeningen. Wij zorgen er natuurlijk voor dat al het bouwkundig tekenwerk voldoet aan wet- en regelgeving, zoals bouwbesluit en de Woningwet.

Het bouwkundig tekenwerk wordt in 3D opgezet. Materialen worden uitgewerkt in details en bouwkundige aansluitingen volgens de materiaal specifieke eigenschappen en met een duurzame detaillering. De kwaliteit van ons bouwkundig tekenwerk vindt u dan ook terug tijdens de realisatie van het bouwproject.

De bouwkundig tekenaars van Metron zijn sterk in het bouwtechnisch uitwerken van ideeën en ontwerpen, waarbij ook gelet wordt op bouwkosten en waarin actuele bouwmethodes worden toegepast.

Bel ons voor een eerste kennismaking